preloader
بازگشت

12 افزونه کش برتر برای بهبود عملکرد و سرعت وبسایت وردپرسی شما

یکی از مهم ترین عواملی که به طور مستقیم بر روی تجربه کاربری خوب وبسایت شما تاثیر می گذارد، سرعت وبسایت شماست. در واقع این موضوع آنقدر مهم است که اگر بارگذاری صفحه وبسایت شما بیشتر از سه ثانیه طول بکشد، شما تقریبا 57 درصد از بازدیدکنندگان خود را از دست خواهید داد.

با این تفاسیر راه حل های بسیار زیادی برای افزایش سرعت سایت وردپرس وجود دارند. از جمله این راه حل ها می توانیم به مواردی مانند خرید cdn، بهینه سازی تصاویر و از همه مهم تر، افزونه های کش وردپرس اشاره نماییم. در واقع از بین این راه حل ها، بررسی افزونه کش وردپرس، یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین راه حل ها برای افزایش سرعت وب سایت می باشد. در کل، کش داده یکی از اولین مکان هایی است که در صورت کندی سایت باید بررسی شود. در ادامه نیز قرار است درباره همین موضوع با شما صحبت کنیم. ابتدا، بیایید تعریف کنیم که کش چیست و چرا مهم است. سپس، پلاگین‌هایی را که می‌توانند فرآیند را برای شما ساده و حتی به صورت خودکار انجام دهند را بررسی کنیم.

کش چیست؟

کش به فضایی گفته می شود که یک کپی از تمامی فایل های ثابت از وب سایت شما، در آن فضا به صورت کاملا موقت، ذخیره سازی می گردد. اما شاید با خودتان فکر کنید که ذخیره سازی موقت یک کپی از اطلاعات در یک فضای دیگر به چه دردی می خورد؟

حقیقت این است که با انجام این کار، صفحات وب به سرعت بیشتری برای مرورگر بازدید کننده ارسال می‌شوند. حالا برای اینکه راحت تر درک کنیم که کش کردن چه مزیت هایی برای وب سایت ما دارد، بیایید با هم بررسی کنیم که چه اتفاقی برای یک بازدید کننده ای که برای اولین بار وارد سایت شما شده است، رخ می دهد.

ببینید؛ هنگامی که کاربر قصد بازدید از صفحه ای در سایت شما را دارد، مرورگر سیستم او درخواستی را به طرف سرور میزبان وب سایت شما ارسال می نماید. در طی این درخواست، عناصر مختلفی از وبسایت شما مانند فایل های HTML، شیوه نامه های CSS، جاوا اسکریپت، تصاویر و غیره، لحاظ می گردد. حالا کاری که سرور شما انجام می دهد این است که این منابع درخواستی را تامین می کند. سپس آن را به سمت مرورگر شما ارسال می نماید. در نتیجه ی این پروسه، درخواست کاربر بر روی یک صفحه وب در مرورگر سیستم او نمایش داده می شود.

حالا اگر وبسایت شما از حافظه پنهان یا همان کش استفاده کند، بخشی از اطلاعات موجود در صفحات وبسایت شما، در محلی از سیستم و مرورگر کاربر ذخیره می شود. این داستان باعث می شود که بار دیگر که کاربر به سایت شما ورود می کند، اطلاعات ذخیره شده در مرورگر کاربر، بازیابی شود و سرعت دسترسی به سایت افزایش یابد. طبیعتا همه ما می دانیم که بازیابی اطلاعات از مرورگر خود سیستم به مراتب بسیار راحت تر و سریع تر از بازیابی اطلاعات از یک سرور دور می باشد.

علاوه بر این موضوع، به کمک پروسه کش کردن در وبسایت شما، سرور از منابع کمتری به جهت بارگذاری یک صفحه وب استفاده خواهد کرد. این موضوع به نوبه خود، می تواند زمان (TTFB) را تا حد قابل توجهی کاهش دهد. TTFB به مدت زمان بین ارسال درخواست از سوی مرورگر به سرور و دریافت اولین بایت داده گفته می شود. به صورت کلی، این روند می تواند تاثیر بسیار مثبتی در بهبود عملکرد وبسایت شما داشته باشد.

چگونه می توانیم کش را در وردپرس راه اندازی نماییم؟

 

بررسی بهترین افزونه های کش وردپرس

این روزها اکثر وب سایت ها برای بهینه سازی سرعت عملکرد خودشان از کش استفاده می کنند. این موضوع در حالی است که cms وردپرس، قابلیت کش را در لیست آپشن های اصلی خود ندارد. کما اینکه ممکن است سرور میزبانی هاست شما به صورت خودکار، قابلیت کش را برای وبسایت شما فعال سازی نماید. در این شرایط شما به احتمال زیاد برای انتخاب افزونه های ذخیره سازی، با محدودیت مواجه خواهید شد. اگر چنین نیست، می توانید خودتان کش را فعال کنید.

شما می توانید قابلیت کش را به صورت دستی در سایت وردپرسی خودتان راه اندازی نمایید. برای این کار ابتدا نیاز است که یک کد خاص را به فایل cache.php خود اضافه کرده و یا یک SQL ایجاد کنید. با این تفاسیر اگر با هر دو روش، تجربه فنی مورد نیاز برای انجام آن‌ها را ندارید، راه حل ساده تر استفاده از یک پلاگین وردپرس است. حالا بیایید به برخی از بهترین پلاگین‌های کش وردپرس نگاهی داشته باشیم.

بررسی بهترین افزونه های کش وردپرس

شما می توانید با استفاده از بهترین افزونه های کش برای وردپرس، پست ها و صفحات خود را با سرعت بالا و به راحتی ذخیره نمایید. در ادامه به معرفی مجموعه ای از پلاگین های پریمیوم و رایگان ارائه شده برای وردپرس می پردازیم :

  • افزونه WP Rocket

WP Rocket یک افزونه کش بسیار عالی و غیر رایگان می باشد. این افزونه قادر است که طیف گسترده ای از قابلیت ها را به شما ارائه دهد. WP Rocket افزونه ای است که قابلیت پیش بارگیری کش و فشرده‌سازی GZIP را به کاربران ارائه می دهد و آن ها را قادر می‌ سازد تا فایل ‌های CSS و JS را ترکیب و یا کوچک نمایند، منابع جاوا اسکریپت مسدودکننده رندر را حذف کنند، CSS استفاده نشده را پاک کنند و بارگذاری تصاویر را کند کرده و پایگاه داده را به صورت خودکار پاک سازی نمایند. این موارد راه حل های بسیار عالی هستند که شما می توانید تنها با چند کلیک ساده برای بهینه سازی نمرات Core Web Vitals و همچنین سریعتر کردن سایت تان اقدام کنید.

جالب است بدانید که این افزونه برای سایت ‌های تجارت الکترونیک نیز کاربرد بسیار زیادی داشته و بهینه سازی شده است. بنابراین قادر است که به صورت کاملا خودکار صفحات«تسویه‌ حساب»، «سبد خرید» و «حساب من» را از کش، پاک کند. با این کار از پیچیده تر شدن و کند شدن و ایجاد تداخل در فرآیند خرید جلوگیری خواهد کرد.

در نهایت، قابلیتی که می تواند WP Rocket را از سایر افزونه‌ های بهینه ‌سازی سرعت متمایز ‌کند، این است که این افزونه بلافاصله پس از نصب و فعال ‌سازی بر روی سایت، کار خودش را شروع میکند.

  • افزونه WP Fastest Cache

در فهرست رسمی که توسط خود وردپرس ارائه شده است، بالاترین امتیاز افزونه کش متعلق بهWP Fastest  Cache می باشد. نسخه رایگان این افزونه قادر است که طیف گسترده ای از قابلیت های پیشرفته را به کاربر ارائه دهد. با استفاده از افزونه WP Fastest Cache ، مدیران سایت ها می ‌توانند تمامی فایل ‌هایی را که کش شده اند و یا فایل ‌های CSS و JS کم حجم شده را حذف و یا زمان ‌بندی نمایند. در واقع تعیین کنند که این فایل ها در زمان خاصی حذف شوند. کما اینکه مدیران می توانند به کمک این افزونه، گزینه حافظه پنهان را برای دستگاه های مختلفی که وارد سیستم شده اند، فعال یا غیرفعال کنند. جالب است بدانید که تمامی این کارها تنها با چند کلیک ساده در این افزونه انجام می شوند.

WP Fastest Cache برخلاف سایر افزونه ‌های کش رایگان، از جمله W3 Total Cache، علاوه بر اینکه فایل ‌های HTML و CSS را کم حجم می کند، آنها را ترکیب نیز می نماید. با این کار تعداد کدهای شما و صفحات وب تان کمتر خواهد شد. البته لازم است بدانید که نسخه پریمیوم این افزونه، قابلیت ها و آپشن های بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد. از جمله این قابلیت ها می توان به حذف منابع جاوا اسکریپت مسدود کننده رندر، کوچک تر نمودن فایل های جاوا اسکریپت و بارگذاری کندتر اشاره نماییم.

  • افزونه SiteGround Optimizer

SiteGround Optimizer یک افزونه کاملا رایگان است. این افزونه برنده جایزه نصب فعال بالای 1 میلیون بوده و از رتبه ی بالایی نیز برخوردار می باشد. ویژگی ها و قابلیت های ممتاز این افزونه به وبسایت شما کمک می کند تا با سرعت بالاتری کار کند. SiteGround Optimizer توسط کارشناسان وردپرسی توسعه یافته که بالغ بر 18 سال است که در زمینه ی میزبانی وب و بهینه سازی سرعت سایت های وردپرسی فعالیت دارند.

با کمک این افزونه شما می توانید به قابلیت هایی همچون کش پویا، Memcached  و کش مبتنی بر فایل برای کش کردن سایت خود و افزایش سرعت آن، دسترسی پیدا کنید. افزونه SiteGround Optimizer قابلیت بهینه ‌سازی محیطی مثل فشرده ‌سازی GZIP، بهینه ‌سازی وردپرس و حافظه پنهان مرورگر که از مرتب بودن سایت شما اطمینان حاصل می کند، را داراست. بهینه سازی Frontend در این افزونه کمک می کند تا سرعت بارگذاری منابع frontend بهبود یابد. یکی دیگر از قابلیت های شگفت انگیز این افزونه، فشرده ‌سازی فوق ‌العاده کارآمد تصاویر است. این پروسه به گونه ای انجام می شود که اندازه تصویر شما بدون کاهش کیفیت، تا 85 درصد کاهش می‌ یابد.

در نهایت همان طور که خدمت تان عرض کردیم، SiteGround Optimizer یک افزونه تمام رایگان است که در اختیار تمامی کاربران وردپرس قرار می گیرد. کار با این افزونه اصلا سخت نیست. علاوه بر این، نکاتی را ارائه می دهد که حتی کاربران غیر فنی هم می توانند با استفاده از این نکات، بهترین روش بهینه سازی را برای وبسایت خود، انتخاب کنند.

  • افزونه LiteSpeed Cache

بهترین افزونه های کش وردپرس کدامند

یکی دیگر از افزونه های کش که پنج ستاره در فهرست وردپرس دریافت کرده است، LiteSpeed Cache می باشد. این افزونه قادر است که فایل های CSS و جاوا اسکریپت شما را کوچک و ترکیب نماید، سرعت تصاویر بارگذاری را کند کرده و به صورت خودکار تصاویر را بهینه سازی کند.

نکته ی قابل توجهی که می تواند LiteSpeed Cache را از افزونه های دیگر متمایز کند سطح سرور کش است که این سطح از سطح سرور PHP بالاتر می باشد. این یعنی درست است که LiteSpeed Cache یک افزونه رایگان است، اما نیاز است که برای قابلیت های کش صفحه داخلی آن از وب سرور LiteSpeed استفاده نمایید.

کش صفحه به راحتی می تواند از سوالات PHP و پایگاه داده عبور کند. همچنین می تواند با استفاده از کوکی ها، نسخه های مختلفی از محتوای کش شده را بسته به نوع دستگاه، موقعیت جغرافیایی و واحد پول کاربر ارائه نماید. البته لازم است بدانید که برای استفاده از این سرور باید به صورت ماهانه هزینه کمی را پرداخت کنید.

  • افزونه WP-Optimize

یکی دیگر از افزونه های کش پنج ستاره که در لیست خود وردپرس معرفی شده است، WP-Optimize می باشد. این افزونه نیز بالغ بر یک میلیون نصب فعال دارد. تنظیمات افزونه WP-Optimize به گونه ای هستند که به شما امکان تغییر پیکر بندی را میدهند. بدین صورت که به مرورگرهای سرویس گیرنده دستور می دهد تا از منابع ذخیره ‌سازی شده مجددا استفاده نمایند. علاوه بر این شما با کمک این افزونه می توانید فایل ‌های HTML، CSS و جاوا اسکریپت را فشرده سازی، کوچک و به تعویق بیندازید. با این کار تعداد درخواست ‌هایی که به سمت سرور شما ارسال می شوند، کاهش می یابد.

علاوه بر این شما می توانید تیک گزینه ای را بزنید که بر طبق آن، از ارائه ی نسخه بهینه سازی شده ی وبسایت شما همگام با مدل های مختلف تلفن های همراه کاربران، اطمینان حاصل نمایید. WP-Optimize یک افزونه همه فن حریف است. در واقع این افزونه فقط برای کش کردن صفحات کارایی ندارد. بلکه شما می توانید با استفاده از آن، تصاویر خود را فشرده سازی کرده و پایگاه داده های خود را نیز پاک و مرتب کنید تا بتوانید با این کارها، سرعت سایت تان را تا حد قابل توجهی بالا ببرید.

  •  افزونه W3 Total Cache

یکی از پرطرفدارترین افزونه های کش وردپرس، W3 Total Cache (W3TC) W3TC می باشد. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این افزونه، سازگاری آن با بیشتر برنامه های میزبانی از جمله سرورهای اختصاصی، برنامه های میزبانی مشترک و VPS تعریف می شود.

شما می توانید با کمک W3 Total Cache، فایل های HTML، CSS و جاوا اسکریپت، صفحات و فیدهای RSS و همچنین پست ها و محتواهای سایت تان را کم حجم کنید. می‌توانید سرعت بارگذاری تصاویر را کاهش دهید، منابع جاوا اسکریپت مسدود کننده رندر را حذف کرده و برای پاک‌سازی خودکار پایگاه داده برنامه‌ ریزی نمایید.

نیاز است بدانید که یک ادغام با ارائه دهنده CDN، می تواند عملکرد وبسایت شما را بهتر کند. در نهایت شما می توانید قبل از اعمال هر گونه تغییری در وبسایت تان، ابتدا پیش نمایش آن را ببینید و بعد تصمیم بگیرید.

در نهایت نسخه ی W3 Total Cache Pro، آپشن های بیشتری از جمله ذخیره قطعه، آمار ذخیره سازی پیشرفته، بارگذاری کند برای Google Maps و غیره را نیز به شما ارائه می دهد.

  • افزونه WP Super Cache

بهترین افزونه کش وردپرس

یکی دیگر از افزونه های کش رایگانی که توسط Automattic توسعه یافته است، WP Super Cache  می باشد. این افزونه بالغ بر دو میلیون نصب فعال دارد و بیشترین بارگیری در دایرکتوری وردپرس نیز به همین افزونه تعلق می گیرد.

WP Super Cache یک افزونه سه حالته (سه حالت کش کردن) است و اصلا یکی از جذابیت های این افزونه نیز همین موضوع می باشد. سه حالت کشی که این افزونه ارائه می دهد شامل حالت “Expert”، حالت “Simple” و حالت WP-Cache می شود. سریع ترین حالت این افزونه در حالت “Expert” تعریف می شود. این افزونه در حالت “Expert” از شما میخواهد که فایل htaccess را تغییر دهید. البته این موضوع برای توسعه دهندگان وب و تمام کاربرانی که تجربه کار زیادی با انواع افزونه ها را دارند، قابلیت خوبیست. چرا که تسلط آن ها را بر روی فرآیند ذخیره سازی بیشتر می نماید. اما از آنجایی که فایل htaccess یک فایل حساس است و بروز هر گونه مشکل در این فایل می تواند کل وبسایت را به خطر بیاندازد، این پروسه برای تمامی کاربران مجاز نخواهد بود.

به همین دلیل WP Super Cache حالت “Simple” را برای کاربران تازه کار معرفی می کند. در این حالت، افزونه فایل ‌های HTML ثابت می ماند. حالت بعدی این افزونه، WP-Cache است. کاربران در این حالت می توانند فایل ‌های ذخیره ‌شده سفارشی خود را ارائه دهند. در این حالت صفحه ‌ای محافظت شده با رمز عبور، برای بازدیدکنندگانی که به هر دلیلی وارد سایت شده اند، ارائه می گردد.

  • افزونه Hummingbird

Hummingbird نیز یکی دیگر از پلاگین های کش وردپرسی می باشد. قابلیت ها و آپشن هایی که توسط این افزونه ارائه می شود، دقیقا مشابه افزونه های دیگر می باشد. آپشن هایی مانند کوچک سازی و تعویق CSS و جاوا اسکریپت، حذف منابع مسدودکننده رندر، کش مرورگر، فشرده سازی GZIP و بارگذاری کند برای تصاویر و غیره، مواردی هستند که توسط این افزونه ارائه می گردند.

اما یک قابلیت بسیار منحصر به فرد Hummingbird این است که این افزونه می تواند کل سایت شما را اسکن کند و هر قسمتی که باعث کند شدن و یا کاهش سرعت سایت تان می شود را شناسایی کرده و برای برطرف نمودن آن راه حل ارائه دهد. اکثر اوقات قابلیت هایی مانند کوچک سازی سبک ها و اسکریپت ها و یا به تعویق انداختن CSS و جاوا اسکریپت، تنها با یک کلیک امکان پذیر می باشد. در واقع همین موارد به ظاهر ساده، باعث می شوند تا سرعت سایت شما تا حد امکان بالا برود.

البته لازم است بدانید که Hummingbird یک نسخه ی ویژه هم دارد که در این نسخه، آپشن های بیشتری نظیر فشرده ‌سازی و کوچک ‌سازی پیشرفته و کوچک‌ سازی میزبان CDN، نظارت بر زمان و اسکن خودکار و غیره نیز ارائه می گردد.

  • افزونه WP Rocket

WP Rocket نیز یکی دیگر از افزونه های کش ممتاز معرفی می شود. شما با کمک WP Rocket می توانید به راحتی عملیات پیش بارگذاری کش و فشرده سازی GZIP را انجام دهید. کما اینکه پروسه فشرده سازی و ترکیب فایل های CSS و JS ، بارگذاری تصاویر، حذف منابع جاوا اسکریپت مسدود کننده رندر و برنامه ریزی پاکسازی خودکار پایگاه داده نیز از جمله قابلیت های این افزونه به شمار می رود.

این افزونه یک گزینه بهینه سازی شده برای سایت ‌های تجارت الکترونیک است. از این روی قادر است که به ‌طور کاملا خودکار، صفحات «سبد خرید»، «تسویه‌حساب» و «حساب من» را با هدف جلوگیری از تداخل در فرآیند خرید، از حافظه پنهان حذف ‌کند.

WP Rocket بلافاصله پس از نصب و فعال ‌سازی بر روی سایت شما، شروع به کار می‌ کند و این موضوع یکی از بهترین و منحصر به فردترین قابلیت های این افزونه است.

  • افزونه Cache Enabler

اگر به دنبال یک پلاگین سبک و ساده برای وبسایت وردپرسی خود هستید، Cache Enabler یک انتخاب بسیار عالیست. در این افزونه تمامی فایل های کش شده، به ترتیب و در یک دوره زمانی مشخص تنظیم می شوند تا بعد از گذشت مدتی منقضی گردند. از دیگر مزیت های این افزونه این است که در صورتی که محتوا تغییر پیدا کند، کش سایت پاک می شود، صفحات کش شده با کمک GZIP از قبل فشرده می شوند و HTML موجود در صفحات کش شده به حداقل می رسد. همچنین Cache Enabler می تواند در شبکه های چند سایتی نیز به راحتی کار کند.

اما با تمام این تفاسیر، دایره آپشن ها و عملکرد این پلاگین در مقایسه با سایر پلاگین هایی که در این لیست قرار گرفته اند، بسیار محدودتر است.

مثلا یکی از محدودیت های این پلاگین به این صورت است که کاربر تنها در شرایطی می تواند کش سایت خود را پاک کند که پست، کامنت یا افزونه ی منتشرشده و یا فعال، به روز شده و یا حذف شده باشد. کما اینکه برای حذف محتوا از سایت نیز باید مراحل پیچیده تری را طی نمایید. در واقع در این افزونه شما برای انجام شدن یک کار، به جای اینکه تنها تیک یک گزینه را فعال کنید، باید شناسه پست، مسیر صفحه، رشته سوالات و یا کوکی ها را به صورت دستی در یک کادر وارد نموده و بر تمام پروسه کش کنترل داشته باشید.

  • افزونه Comet Cache

مجموعه افزونه های کش وردپرس

اگر به دنبال یک افزونه هستید که فضای کاربری ساده و آسانی داشته باشد و به راحتی بتوانید بر روی برچسب ‌ها، دسته ‌ها، آرشیو ها، پست ‌ها، صفحات، فیدهای RSS و نقشه ‌های سایت XML وردپرس تان تسلط داشته باشید، Comet Cache بهترین گزینه برای شما خواهد بود. شما می توانید در صفحه تنظیمات این پلاگین توضیحات بسیار مفصلی در مورد آپشن ها و نحوه کار با این پلاگین را مطالعه نمایید. این توضیحات، هر کاربر تازه کاری را برای کار با Comet Cache اماده می کند.

نمونه Comet Cache Pro این افزونه مانند سایر افزونه ها نیست. در واقع شما برای اینکه بتوانید برخی از آپشن های این افزونه (که در سایر افزونه ها به صورت رایگان ارائه می شد) را فعال کنید، باید هزینه پرداخت نمایید. این آپشن ها شامل مواردی مانند فشرده‌سازی HTML و قابلیت کش کردن کاربرانی که وارد سیستم شده ‌اند، می شود.

همچنین، جالب است بدانید که پروسه ی فشرده سازی GZIP، توسط Comet Cache برعکس بقیه پلاگین های کش، به صورت مستقیم انجام نمی شود. البته دقت داشته باشید که اگر وب سرور سایت شما آپاچی باشد، شما می توانید تنها با چند کلیک ساده، عملیات فشرده سازی GZIP را در داشبورد مدیریت خود فعال نمایید. در غیر این صورت نیاز است که یک فایل .htaccess را در پوشه ی وردپرس خود ایجاد کرده و یا فایل موجود را ویرایش کنید. در نهایت اگر قابلیت فشرده ‌سازی GZIP یک گزینه مهم و پرکاربرد برای شماست، این افزونه نمی تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

  • افزونه Borlabs Cache

یک افزونه کش با امتیاز بالا؛ عموما Borlabs Cache  را بدین صورت توصیف می کنند. این افزونه به محض اینکه بر روی سیستم شما فعال شد، بهینه سازی سایت شما را آغاز می کند.  Borlabs Cache قادر است که مازاد تمامی آپشن های استانداردی که توسط همه پلاگین ها ارائه می شود، قابلیت های منحصر به فرد بهتری را نیز به شما ارائه دهد. یکی از این قابلیت ها، fragment caching feature است. با کمک این قابلیت شما می توانید در فایل های استاتیک خود محتوای پویا داشته باشید. این موضوع به شما کمک می کند تا بتوانید در نسخه های کش سایت خود، تبلیغات را به راحتی ارائه دهید.

این افزونه به شما کش های از پیش تنظیم شده را نیز پیشنهاد می دهد تا بتوانید تنظیمات مختلفی را برای هر سایت در مجموعه چند سایتی وردپرسی خود داشته باشید. این در صورتی است که تمام افزونه های کشی که قابلیت پشتیبانی از شبکه های چند سایتی را دارند، فقط امکان تنظیمات کلی کش را به شما می دهند.

کلام آخر

در انتها ما می دانیم که افزونه های کش یک گزینه بسیار مهم و ضروری برای بهبود عملکرد سایت و افزایش رضایت کاربر در سایت های وردپرسی است. شما عزیزان می توانید برای بالا بردن سرعت وب سایت تان، یکی از افزونه های موجود در لیست بالا را انتخاب کنید و رضایت کاربران خود را جلب نمایید.

آژانس دیجیتال مارکتینگ افرا
آژانس دیجیتال مارکتینگ افرا
http://afra-agency.com

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها استفاده می کنیم تا بهترین تجربه را به شما ارائه دهیم. قوانین و مقررات