preloader
بازگشت

همه چیز در مورد سایت Ahrefs

Ahrefs به مجموعه ای از ابزارهای آنلاین SEO گفته می شود که به شما کمک می کنند تا ترافیک سایت خود را بالا ببرید. در واقع این ابزارها به شما کمک می کنند تا به راحتی بتوانید وبسایت خود را تجزیه و تحلیل کنید و بر نقاط قوت و ضعف آن در بخش سئو و محتوا تسلط پیدا کنید. شما می توانید به کمک Ahrefs، تمامی استراتژی های رقیب خود را در زمینه ی سئو، مورد بررسی قرار دهید. با این بررسی شما می توانید تشخیص دهید که راز موفقیت و پیشرفت آن ها در چیست؟

Ahrefs همچنین به شما کمک می کند که با بررسی مسیر پیشرفت رقبای خود، بتوانید مسیر پیشرفت خود را نیز هموارتر نمایید. در این مقاله قصد داریم به این ابزار رایگان سئو و کاربردها و ویژگی های آن بپردازیم. از این رو پیشنهاد می کنیم که تا انتهای محتوا با ما همراه باشید :

راه اندازی Ahrefs

برای راه اندازی Ahrefs اولین کاری که باید انجام دهید این است که در زمان ورود به سیستم، تمام اطلاعات مربوط به سایت مورد نظرتان را وارد نمایید. حالا نوبت وارد کردن کلمات کلیدی است که در ذهن تان وجود دارد. بعد از این مرحله حالا نیاز است که نام رقبای خود را نیز وارد نمایید.

شما می توانید کلمات کلیدی خود را به صورت متن یا فایل CSV آپلود کنید. بنابراین کلمات کلیدی خود را وارد کنید، آنها را به لیست اضافه کنید و مکانی برای ردیابی در نظر بگیرید. این تنظیمات، کارهایی هستند که شما باید برای هر پروژه انجام دهید.

راه اندازی Ahrefs

داشبورد Ahrefs

داشبورد Ahrefs

داشبورد معمولا یک سری اطلاعات کامل از وب سایت تان را به شما نمایش می دهد. به طور کلی، نمایش نموداری رتبه Ahrefs در 30 روز گذشته، رتبه دامنه، رتبه بندی URL، تعداد بک لینک ها، دامنه های ارجاع دهنده، تعداد کلمات کلیدی ارگانیک بر اساس کشور و کلمات کلیدی ردیابی شده، همه ی آن چیزی هستند که شما می توانید در داشبورد بررسی کنید. با کلیک بر روی هر کدام از این آیتم ها شما می توانید عملکرد آن آیتم را به صورت نموداری مشاهده نمایید.

Explorer سایت

در این بخش شما می توانید جزئیات بیشتری را مشاهده نمایید. البته که برخی از اطلاعات صفحه ی قبلی با نمودارهای جدید نیز در این قسمت مشاهده خواهند شد. اما سه مورد زیر، مهم ترین اطلاعاتی هستند که شما می توانید در این بخش بررسی کنید.

3.1 نمایه بک لینک ( Backlink Profile )

تصویری که مشاهده می کنید، تصویر همان چیزی است که شما می توانید در نمایه بک لینک ها مشاهده نمایید. در واقع در این نمایه شما می توانید نمودار متغیر های مختلفی مانند رتبه شما، دامنه های ارجاع دهنده، صفحات ارجاع دهنده، دامنه های ارجاع جدید و گم شده، بک لینک های جدید و گم شده، توزیع CTLD و غیره را بررسی نمایید. هر متغیر بر روی نمودار قابلیت تغییر دارد و می توانید اطلاعات بیشتر و گزارش های کاملی که به ایمیل شما ارسال می شود را دریافت کنید.. در سمت راست می توانید اطلاعات مربوط به تگ Follow، No Follow و غیره را مشاهده کنید.

نمایه بک لینک Ahrefs3.2 جستجوی ارگانیک ( Organic Search )

جستجوی ارگانیک، می تواند یک نقشه حرارتی جالب با کلمات کلیدی ارگانیک را نشان دهد. این در صورتی است که نمودارهای دیگر تنها 5 کلمه کلیدی ارگانیک برتر، 5 صفحه برتر و غیره را نشان می دهند.

 

جست و جوی ارگانیک

Movements نشان می دهد که موقعیت شما در کجا تغییر کرده است. این موقعیت می تواند شامل ترافیک ماهانه شما و کل نتایج به دست آمده برای کلمه کلیدی باشد.

نمایش موقعیت سایت در نقشه حرارتی

3.3 نمای کلی محتوا ( Content Overview )

نمای کلی محتوا

شما می توانید در بخش نمای کلی محتوا ( Content Overview )، ببینید که محبوب ‌ترین محتوای شما کدام است. همچنین می توانید بر تعداد دامنه ‌های ارجاع ‌دهنده، ترافیک و اشتراک‌ های اجتماعی نیز تسلط پیدا نمایید. ای اطلاعات می توانند موارد بسیار کاربردی در میدان رقابت برای شما باشند.

جستجوگر محتوا

شما می توانید در این قسمت هر محتوایی که تمایل دارید را تنها با وارد نمودن یک کلمه کلیدی و یا عنوان، سرچ نمایید. طی این جستجو شما به اطلاعات مهم زیادی درباره ی محتوای مورد نظرتان دسترسی پیدا خواهید کرد. این اطلاعات شامل مواردی مانند URL، تعداد کلمات محتوا، نویسنده محتوا، تاریخ انتشار محتوا، اشتراک‌گذاری‌ های اجتماعی و اطلاعات دامنه می شوند.

جستجوگر کلمه کلیدی (Keyword Explorer )

جستجوگر کلمات کلیدی

در این قسمت شما می توانید لیستی از تمام کلیدواژه های مورد نظرتان را تهیه نمایید. علاوه بر این شما می توانید بر تاریخچه ی جستجوها و همچنین لیست کلمات کلیدی خود تسلط داشته باشید. این ابزار یکی از ابزارهای پرکاربرد در بهبود عملکرد سئو معرفی می شود. در تصویر زیر ما 4 کلمه کلیدی در مورد وردپرس را جستجو کردیم.

جستجوگر کلمات کلیدی

شما می توانید به یک نمای کلی از حجم جستجو، کل کلیک ها، توزیع حجم و توزیع دشواری، دسترسی پیدا کنید. دقت داشته باشید که این نمای کلی برای هر چهار کلمه کلیدی است. همچنین شما می ‌توانید برای هر کلمه کلیدی که ارزش بیشتری دارد، اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

جستجوگر کلمات کلیدی

در واقع شما می توانید با کمک این بخش، کلمات کلیدی مرتبط بیشتر، کلمات کلیدی که رتبه بندی بالاتری دارند و حتی ایده برای کلمات کلیدی جدیدتر را نیز به دست آورید. همچنین شما می توانید کشورهای برتر را بر اساس حجم، سهم ترافیک بر اساس دامنه و سهم ترافیک بر اساس صفحات مشاهده کنید. در واقع وقتی در بحث کلمات کلیدی کمی سردرگم هستید، این ابزار یکی از بهترین راهنماها برای شما خواهد بود.

Metrics می تواند جزئیات مربوط به هر کلمه کلیدی را به شما ارائه دهد. ببینید؛ این 4 کلمه کلیدی است که ما جستجو کردیم؛ دشواری کلمه کلیدی ( اینکه چقدر سخت است که وارد 10 مورد برتر در گوگل شوید)، هزینه به ازای هر کلیک، حجم جستجو، تعداد کلیک، کلیک در هر جستجو، نرخ بازگشت، صفحه نتایج موتور جستجو و تاریخ نتایج جستجوی کلمه کلیدی، اطلاعاتی هستند که می توانید برای هر کلمه کلیدی به آن دسترسی پیدا کنید.

 

جستمجوی کلمات کلیدی در Ahref

ببینید؛ ما با کلیک بر روی یک کلمه کلیدی خاص، می توانید به اطلاعات خیلی دقیقی درباره همان کلمه کلیدی دست پیدا کنید که واقعا عالیست. تمامی این اطلاعات در قالب نمودار به شما ارائه می شوند تا درک بصری بهتری داشته باشید. حجم جستجو، نرخ بازگشت، کلیک ها، قیمت ها و حجم جهانی، حجم و پتانسیل ترافیک و به دنبال آن ایده‌ های مناسب برای کلید واژه، تاریخچه موقعیت SERP و یک نمای کلی SERP که شامل بالاترین رتبه ‌بندی صفحات می شود، پارامترهایی هستند که در این  نمودار برای شما قابل دسترسی خواهند بود. طبیعتا بررسی این اطلاعات می تواند به بهبود موقعیت شما در میدان رقابت، کمک بسیار زیادی نماید.

در نهایت شما می توانید با کلیک بر روی parent topic، به لیستی از کلمات کلیدی بیشتر برای تحقیق و همچنین رتبه های اول دسترسی پیدا کنید.

ردیاب رتبه

ارائه ی یک دید کلی از وب سایت، بررسی موقعیت وبسایت، ترافیک جستجوی ارگانیک، ویژگی های SERP، تعداد کلمات کلیدی، کلمه کلیدی برتر و تعداد کلمات کلیدی که موقعیت خود را تغییر داده اند، وظایفیست که برای بخش ردیاب رتبه تعریف شده است.

بررسی سایت

بررسی سایت ابزار جدیدی است که وب سایت شما را برای سئو بررسی و اسکن می کند. در اینجا شما پروژه ای را راه ‌اندازی می‌کنید که شامل برخی از گزینه‌ های “خزیدن داده” نیز می شود. شما می توانید خزیدن را به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه و یا هر زمانی خودتان تمایل دارید؛ برنامه ریزی کنید.

در این بخش شما می توانید اطلاعات زیادی را در ارتباط با خزیدن دریافت نمایید. جالب است بدانید که تمامی اطلاعات ارائه شده در این قسمت به صورت نموداری هستند و شما به راحتی می توانید به درک درستی از عملکرد وب سایت تان دسترسی پیدا کنید.

قیمت گذاری Ahrefs

قیمت گذاری Ahrefs معمولا بر اساس فاکتورهای مختلفی انجام می شود. عموما تمامی اشتراک های این ابزار به صورت ماهانه تعریف می شوند. علاوه بر مدت زمان اشتراک، شما می توانید درباره چند کاربره بودن، استاندارد و یا پیشرفته بودن و سایر موارد مربوط به این ابزار نیز، تصمیم بگیرید. طبیعتا انتخاب هر کدام از این فاکتورها، می تواند تاثیر مستقیم و غیر مستقیم خودش را بر روی قیمت نهایی بگذارد. در نهایت همه چیز به انتخاب شما و شرکت ارائه دهنده بستگی دارد.

سخن آخر

در نهایت باید خدمت تان عرض کنیم که Ahrefs یک ابزار پیچیده و در عین حال بسیار کاربردی است. این ابزار می تواند از فعالیت تمامی قسمت های سایت شما نمودارها کوچک و بزرگی ارائه دهد. شما نیز می توانید به کمک این نمودارها، تصمیمات درست تری درباره ی استراتژی های جدید تان بگیرید. ببینید؛ همانطور که در ابتدا عنوان شد، Ahrefs یک ابزار رایگان سئو است که عملکردی عالی برای تحلیل و تحقیق عمیق در عملکرد سایت دارد و یکی از مهم ترین مزیت های آن ارائه گزارش ها به صورت بصری است.

البته با توجه به حجم بالای اطلاعاتی که از طریق Ahrefs به شما ارائه می شود؛ شاید بررسی جزء به جزء تمامی این اطلاعات کمی خارج از حوصله باشد. این داستان حوصله سربر بودن برای سایت های بزرگ به مراتب بیشتر نیز خواهد بود. اما نکته مهم اینجاست که در صورت مطالعه اطلاعات ارائه شده، نتیجه ی بسیار مطلوبی، حاصل خواهد شد.

آژانس دیجیتال مارکتینگ افرا
آژانس دیجیتال مارکتینگ افرا
http://afra-agency.com

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها استفاده می کنیم تا بهترین تجربه را به شما ارائه دهیم. قوانین و مقررات